شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Sat 18 May 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۴ ، ساعت ۱۱:۱۷:۳۶

ضرورت جهت گیری دانشگاه های ساحلی به علوم دریایی

باشگاه خبری فراساحل: برای نخستین بار در کشور رشته زیست شناسی گیاهان دریایی در دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه هرمزگان تدریس خواهد شد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از مانا رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی دانشگاه هرمزگان گفت: ایجاد رشته‌های جدید در دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه هرمزگان یکی از الویت‌های مهمی است که در دستور کار قرار گرفته است. وی با اشاره به اینکه هم اکنون در این دانشکده رشته های علوم دریایی در سه گروه زیست شناسی، شیلات و علوم غیرزیستی تدریس می‌شود، گفت: قصد داریم در آینده نزدیک گروه‌های محیط زیست دریا و مهندسی سواحل را به رشته‌های این دانشکده بیافزاییم.


دکتر علی اکبر شیخی فینی در ادامه سخنان خود خاطرنشان ساخت: در راستای افزایش رشته‌های دریایی برنامه‌ریزی‌های لازم جهت ایجاد رشته زیست شناسی گیاهان دریایی در دانشکده علوم و فنون دریایی هرمزگان انجام شده است. این مقام مسئول در دانشگاه هرمزگان تاکید کرد: تا کنون این رشته تحصیلی مرتبط با علوم دریایی در هیچ یک از دانشگاه‌های کشور تدریس نشده است. رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی دانشگاه هرمزگان بیان کرد: این رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد تدریس خواهد شد.


به گفته وی، با صدور مجوز از سوی دفتر گسترش آموزش عالی به منظور تدریس این رشته، از سال تحصیلی آینده شاهد پذیرش دانشجو در رشته زیست شناسی گیاهان دریایی در مقطع کارشناسی ارشد خواهیم بود. این مقام مسئول در دانشگاه هرمزگان در ادامه گفته های خود بر ضرورت گسترش مطالعه و تحقیقات جامع در حوزه‌های مختلف علوم دریایی به ویژه در دانشگاه‌های استان‌های ساحلی تاکید کرد و گفت: این باعث می‌شود تا شاهد پیشرفت روزافزون در زمینه علوم دریایی در رقابت با سایر کشورهای دنیا باشیم.


دکتر شیخی فینی همچنین اذعان داشت: با توجه به اینکه یکی از اصول برنامه ششم توسعه، بر پایه توسعه دریا محور تعریف شده است، لذا باید نسبت به توسعه علوم دریایی در راستای تحقق اهداف توسعه‌ای کشور بیشتر وارد عمل شد. وی بیان کرد: باید شرایطی فراهم شود تا حرکت به سمت گسترش تحقیقات دریایی در دانشگاه‌های کشور روز به روز بیشتر شود. رئیس دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه هرمزگان تصریح کرد: ما نیز قصد داریم با اقداماتی موثر، رودیکرد دریایی دانشگاه هرمزگان را بیش از پیش تقویت کنیم.
 


وی خاطرنشان ساخت: در این راستا برنامه راهبردی را تدوین کرده‌ایم تا ضمن گسترش رشته‌های دریایی بتوانیم فعالیت‌های تحقیقات دریایی را نیز توسعه دهیم. به گفته دکتر شیخی فینی، در شرایطی که توسعه دریا محور اولویت اصلی توسعه کشور قرار گرفته است، دانشگاه‌های ساحلی نیز در راستای تحقق این توسعه باید سمت و سوی آموزش و تحقیقات خود را با گرایش علوم دریایی انجام دهند. وی یادآور شد: حتی دانشکده‌های علوم انسانی و علوم پایه نیز می‌توانند رشته‌های خود را بر اساس علوم دریایی تدریس کنند.


رئیس دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه هرمزگان تاکید کرد: به طور مثال رشته‌هایی مثل حقوق در دانشگاه‌های استان‌های ساحلی باید با تاکید بر حقوق دریایی تدریس شود یا رشته‌های مهندسی در تمام گرایش‌ها با محوریت مهندسی علوم دریایی آموزش داده شوند. وی اعلام کرد: زمانی که دانشگاه‌های استان‌های ساحلی گرایش دریایی یابند سایر دانشگاه‌های کشور نیز برای پیشرفت این علوم ترغیب می‌شوند و در این راستا تلاش خواهند کرد.



  کد خبر : 978
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :